I Am One Dagbesteding

Hoe werkt onze dagbesteding dan?

Elke vorm van dagbesteding wordt afgestemd of je niveau van functioneren en je krijgt ondersteuning waar het nodig is. Met de juiste begeleiding ga je stap voor stap op weg naar meer zelfredzaamheid. 

I Am One Kitchen

Een deel van ons activeringsaanbod vindt plaats in BounceSpace, het bedrijfsverzamelgebouw waar we kantoor houden. Je kunt er werken in de horeca, bijvoorbeeld als gastheer of gastvrouw. Ook kun je hier onder begeleiding de gezamenlijke lunch bereiden voor de ondernemers in BounceSpace. Daarnaast zijn er andere werkzaamheden om de aanwezige bedrijven te ondersteunen. Denk aan postbezorging, schoonmaak en andere vormen van facilitaire dienstverlening.  

I Am One Klusbus

Ons team van de Klusbus onderhoud en draagt zorg voor facilitaire zaken rondom onze woonvoorzieningen. Zo hebben schuurtjes gebouwd, bewoners verhuisd en knappen we graag tuintjes op. 

De Klusbus is nog vol in ontwikkeling. Volg ons daarom op onze sociale media om de vorderingen mee te krijgen.

I Am One Sport & Vrije tijd

Bij I Am One vinden we het belangrijk dat je leert om ontspanning te vinden gedurende de week. Voor sommige mensen is dit een uitdaging. I Am One helpt hierbij. Zo bieden we sport onder begeleiding aan en organiseren wij activiteiten voor een leuke opvulling van de vrije tijd. 

Zo is er een heus sport & spel café in een van onze woonvoorzieningen en gaat begeleiding wekelijks sporten bij verschillende sportscholen.