Ons aanbod & partners

Samen met onze partner De Huischmeesters hebben we een aantal mooie woonplekken gecreëerd. Het aanbod is gevarieerd zodat we kunnen kijken wat het beste bij jou en je financiële situatie past. Hieronder een klein overzicht van onze woningen.

Johannes Verleunstraat Best: zelfstandige appartementen in een 24u woonvoorziening

Op deze locatie woon je met een Wlz indicatie. Er wonen hier 9 mensen samen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Zij hebben hier een kantoor waar ook de slaapdienst 's nachts aanwezig is. Alle appartementen zijn voorzien van eigen douche, toilet, keuken en zelfs een airco.

Botenlaan: Centraal gelegen: 3 zelfstandige appartementen in voormalig woonhuis

Een voormalig woonhuis nabij Strijp welke is in samenwerking met de Huischmeesters getransformeerd naar 3 zelfstandige appartementen.

Fiets afstand naar het centrum van Eindhoven bedraagt 5 minuten.

Heezerweg: Zelfstandige studio's in karakteristiek pand

In het voormalige Luzac college aan de Heezerweg in Eindhoven zijn 5 zelfstandige studio’s. Iedere studio is voorzien van eigen voorzieningen. De studio’s bevinden zich aan de rustige achterzijde van het pand.

De ruimtes variëren van ongeveer 20m2 tot 35m2

Bekijk aanbod

Kamertraining in het centrum van Eindhoven aan de Edenstraat

Op de deze mooie locatie in het centrum van Eindhoven is plek voor 6 bewoners. Er is een grote gemeenschappelijke keuken, waar het kantoor van begeleiding aan grenst. Daarnaast is een stadstuin waar je bijvoorbeeld je fiets kwijt kunt. Je hebt een ruime eigen kamer en er zijn 3 ruime douches en 2 toiletten.