Omschrijving Organisatie

Nederland kent een grote groep kwetsbare (jong)volwassenen, zoekende naar een plekje in de samenleving. I Am One helpt daarbij. Als kleinschalige zorgorganisatie begeleiden we zorgvragers vanaf 18 jaar naar een zo zelfredzaam mogelijke toekomst. I Am One kent verschillende diensten (dagbesteding, beschermd wonen en ambulante begeleiding) in de regio van Eindhoven en Best. Onze aanpak is persoonlijk en gaat uit van een intensieve samenwerking. In een veilige omgeving helpen we zorgvragers om deel te nemen aan het maatschappelijke proces.  De doelgroep loopt uiteen van zorgvragers met psychiatrische- en verslavingsproblematiek, autisme en een lichte verstandelijke beperking.
Je bent vooral werkzaam in onze dagbesteding gevestigd in BounceSpace van I Am One in Eindhoven. De dagbesteding wordt de I Am One Kitchen genoemd, hier wordt dagelijks een verse lunch bereid voor het werkzame personeel in Bouncespace. De dagbesteding is een arbeidsgerichte dagbestedingsplek.

 

Wat ga je doen?

Een groot gedeelte bestaat uit het persoonlijk coachen en begeleiden van onze zorgvragers die werkzaam zijn in The Kitchen. Je signaleert de behoeften en wensen en weet hier op een adequate manier op te reageren. Je bent bewust bezig met het groepsproces en probeert zorgvragers zoveel mogelijk te motiveren. Hierin handel je vanuit de doelen die in elke zorgvragers persoonlijke ondersteuningsplan staan. Waar nodig verwijs je de zorgvragers door naar diens persoonlijk begeleider.

 

In het begin zal jij zoveel mogelijk directe begeleiding van jouw werkbegeleider ontvangen. Wanneer de oriëntatiefase er op zit wordt er naar zelfstandigheid toegewerkt en zal de coaching meer op afstand plaatsvinden en meer gericht zijn op jouw persoonlijke leerdoelen.

Concrete werkzaamheden die je zou kunnen gaan uitvoeren

-          Het uitvoeren van opdrachten in het kader van je opleiding

-          Het ondersteunen van de collega’s bij de dagelijkse bezigheden

-          Het ondersteunen van zorgvragers bij de hulpvragen en hen doorverwijzen

-          Het vormen van je eigen visie op zorg, waarmee je bijdraagt aan kwaliteitszorg

-          Het uitvoeren van administratieve taken

-          Het bedenken en opzetten van nieuwe (groeps-) activiteiten

Wie ben jij?
Voor deze uitdagende en leerzame baan zijn wij op zoek naar een BBL Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen niveau 4. Onze voorkeur gaat uit naar een leerling met eerdere ervaring in de hulpverlening of 3de of 4de -jaar student.

Het is belangrijk dat je de bereidheid hebt om één dag in de week in de avond werkzaam te zijn vanwege de aanwezigheid van onze zorgvragers. Je gaat aan de slag vanuit onze locatie in Eindhoven
Een uitdagende baan binnen een dynamische werkomgeving, uiteraard bieden we CAO-conform salaris en een vergoeding voor de opleiding.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan binnen een dynamische werkomgeving, uiteraard bieden we CAO-conform salaris en een vergoeding voor de opleiding.

Enthousiast?
Laat ons in een brief weten wat je persoonlijke drijfveren en ambities zijn. Voor meer informatie en het insturen van motivatie + CV neem je contact op met Elise van Gerwen per mail aan elise@iamone.nl o.v.v. stage Eindhoven 2022