Omschrijving Organisatie

Nederland kent een grote groep kwetsbare (jong)volwassenen, zoekende naar een plekje in de samenleving. I Am One helpt daarbij. Als kleinschalige zorgorganisatie begeleiden we zorgvragers vanaf 18 jaar naar een zo zelfredzaam mogelijke toekomst. I Am One kent verschillende diensten (dagbesteding, beschermd wonen en ambulante begeleiding) in de regio van Eindhoven en Best.

Onze aanpak is persoonlijk en gaat uit van een intensieve samenwerking. In een veilige omgeving helpen we zorgvragers om deel te nemen aan het maatschappelijke proces. De doelgroep loopt uiteen van zorgvragers met psychiatrische- en verslavingsproblematiek, autisme en een (lichte) verstandelijke beperking

Wat ga je doen?

In deze functie ga je de volgende taken op pakken. Daarnaast is er voldoende ruimte om zelf invulling te geven aan je takenpakket zodat je werkzaamheden aangepast zijn aan je kennis, ervaring en interesses.

Concrete werkzaamheden die je gaat uitvoeren:

-  Beeldvorming van zorgvragers compleet maken

-  Coördineren van de uitvoering van zorgplannen

-  Casusbesprekingen, MDO’s en team overleggen bijwonen

-  Indicatiestelling vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ)

-  Onder supervisie van een regiebehandelaar behandeling uitvoeren

Wie ben jij?

Jij bent een (recent) afgestudeerde basispsycholoog of pedagoog of bent in de afrondende fase van je studie. Je beschikt bij voorkeur al over enige praktijkervaring. Je beschikt daarnaast over analytische vermogens, communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en creativiteit.
Je hebt affiniteit met mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. De focus van de doelgroep zal liggen op mensen met een verstandelijke beperking die langdurig ondersteuning ontvangen van IAO en op één van onze locaties in Best of Eindhoven woont.

 

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-ggz FWG 60 (afhankelijk van opleiding ne ervaring) Het betreft een vacature voor minimaal 24 uur per week.
Enthousiast?
Laat ons in een (korte) brief weten wat je persoonlijke drijfveren en ambities zijn.
Voor meer informatie en het insturen van motivatie + CV neem je contact op met Sandra Donders (gedragswetenschapper) per mail aan sandra@iamone.nl