Wie ben jij?

Lijkt het je leuk om van meerwaarde te zijn in de ontwikkeling van onze jongeren? Ga je graag met pubers om, sta je stevig in je schoenen én ben je in staat om het goede voorbeeld te geven.

Dan nodigen wij je graag uit om te komen kennis maken! Wij denken dat het een leuke en leerzame bijbaan is voor studenten (sociale studies) of mensen die niet fulltime willen werken, maar toch van betekenis willen zijn voor onze kwetsbare doelgroep.

Mocht jij interesse hebben mag je contact opnemen met onze zorg coördinator: peet Jacobs. Dit kan via een mailtje naar peet@iamone.nl of een appje / belletje naar: 0639448737. We maken dan graag tijd voor je om kennis te maken!

En als je dan toch iets meer wil weten………

Informatie over taken en verantwoordelijkheden:
Je bent van 22:30 aanwezig tot de volgende ochtend 7:00. Op de locatie waar je werkt wonen 6 jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 23 jaar.
Deze jongeren worden hier begeleidt naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Het normale leven wat bij deze leeftijdsfase hoort staat zoveel mogelijk centraal.
Als slaapwacht geef je hierin het goede voorbeeld. Dat wil zeggen dat je over het algemeen slaapt tijdens je werk (nacht) uren.
Jongeren kunnen jou wakker maken in noodgevallen in de nacht waar ze hulp bij nodig hebben.
Voor de andere zorgvragers in Eindhoven betekent dit dat ze je kunnen bellen als ze je nodig hebben. Het kan dan incidenteel voorkomen dat je naar iemand toe moet om te ondersteunen. Er is een telefonische achterwacht waar je altijd mee kan schakelen en overleggen.

Informatie Locatie & Organisatie
I Am One is een kleine zorgorganisatie die zorg biedt aan mensen die een beetje extra hulp nodig hebben om deel te nemen aan de maatschappij. Dat kan zijn omdat er sprake is van een lichte verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid. We bieden deze hulp op verschillende manieren. We komen bij mensen thuis (ambulant) en we hebben zowel in Eindhoven en Best één locatie waar mensen kunnen wonen en waar 24 uur begeleiding aanwezig is. Ook bieden we dagbesteding aan vanuit onze locatie in Eindhoven.

De vacature is op de locatie in Eindhoven: Edenstraat.

Wat bieden wij?
Uiteraard snappen we dat je een ook nieuwsgierig bent naar de vergoeding die je voor deze leuke uitdaging krijgt.
De functie van slaapwacht valt onder de CAO GGZ in FWG25 (max. €2415) of FWG 30 (max. 2545).
Omdat het een slapende functie is krijgt je 50% van je tijd betaald.
Als je langer dan 2 uur actief bezig hebt moeten zijn tijdens de nacht (voor calamiteiten) dan krijg je 100% betaald.
In weekenden en tijdens feestdagen is er sprake van een extra toeslag.

We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden waar we graag met je in gesprek over gaan.