Nederland kent een grote groep kwetsbare (jong)volwassenen, zoekende naar een plekje in de samenleving.
I Am One helpt daarbij. Als kleinschalige zorgorganisatie begeleiden we zorgvragers vanaf 18 jaar naar een zo zelfredzaam mogelijke toekomst.

I Am One kent verschillende diensten (dagbesteding, beschermd wonen en ambulante begeleiding) in de regio van Eindhoven en Best.
Onze aanpak is persoonlijk en gaat uit van een intensieve samenwerking.
In een veilige omgeving helpen we zorgvragers om deel te nemen aan het maatschappelijke proces.
De doelgroep loopt uiteen van zorgvragers met psychiatrische- en verslavingsproblematiek, autisme en een lichte verstandelijke beperking.

Wat ga je doen?
Jij gaat het team op locatie Best aanvullen (24 uurszorg voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking). Je draait mee in het team met dagdiensten en slaapdiensten. Afwisseling met diensten op andere locaties, dagbesteding of ambulante begeleiding is bespreekbaar. ureninzet tussen de 24 en 32 uur bespreekbaar.

Wie ben jij?
Jij bent een flexibele (woon) begeleider met minimaal een MBO niveau 4 diploma gericht op de zorg. Bij voorkeur heb je enige (stage) ervaring met mensen met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast ben je flexibel beschikbaar en vindt je het geen probleem om in verschillende diensten te werken (dag, avond en slaapdiensten). Na een inwerkperiode haal jij juist je werkplezier uit het werken op verschillende plekken en écht aandacht te hebben voor zorgvragers.

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-ggz.

Enthousiast?
Stuur ons een berichtje zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismaking!
Voor meer informatie en het insturen een reactie neem je contact op met één van onze manager zorg (jeroen@iamone.nl) of onze zorgcoördinator (peet@iamone.nl).